Сайт директора НВК №3 м.Кам'янське

Четвер, 02.05.2024, 10:47

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Міський семінар-практикум заступників директорів з НВР
20:26
Міський семінар-практикум заступників директорів з НВР
13 квітня 2016 року згідно Річного плану роботи управління освіти і науки міської ради на базі НВК №3 м. Дніпродзержинська (директор Нагай Л.В.) проведено міський семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Тайм-менеджмент в управлінській діяльності як засіб проектно-цільового планування роботи навчального закладу». Учасники семінару прийняли активну участь у дослідженні актуальних питань сучасного навчального закладу: розвиток освіти за умов загальної кризи в суспільстві: парадокс чи реальність; як управляти школою у час змін; як управляти її розвитком і часом; як привести до успіху інших: учнів та педагогів; як подолати відстань від усвідомлення проблеми розвитку – до нової школи?
Відкриваючи семінар-практикум, Чобанян С.О., методист методичного кабінету управління освіти і науки міської ради, наголосила, що саме трансформація педагогічного мислення є головною умовою шкільної практики. Управлінська команда НВК №3 у презентаційному меседжі представила основні принципи командної роботи закладу та лабораторію інноваційного пошуку. Заступники директорів ЗНЗ міста мали змогу ознайомитися з педагогічними надбаннями закладу щодо управлінської, проектно-презентаційної діяльності НВК №3 на міському, обласному, Всеукраїнському та міжнародному рівнях.
До складу практичного блоку увійшло три модулі: «Тайм-менеджмент: теорія і практика моделювання сучасного уроку», «Атестація як засіб формування професійного іміджу навчального закладу» та «Тайм-менеджмент в управлінській діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи». Учасники семінару ознайомилися з веб-інструментами та правилами тайм-менеджменту, методичним інструментарієм організації і проведення загальношкільних конкурсів професійної майстерності та майстер-класів як форм професійної взаємодії педагогів. Високу оцінку учасників семінару-практикуму отримали уроки учителів НВК №3 Виселко Г.І., Паламарчук С.В., Качуренко К.В., Ляшенко С.П., Іващевої Л.А., Назаренко О.А. та інтерактивний виховний захід «Подорожуючи Україною», проведений Ярошенко В.М.
Також у ході семінару-практикуму проаналізовано основні напрями управління інноваційними процесами: створення команди однодумців; інформування колективу про завдання, методи їх виконання, ресурси, зміна методів управління, стратегічне управління.
Підводячи підсумки семінару-практикуму усі його учасники відзначили актуальність його теми для управлінського складу сучасного навчального закладу, адже людина, яка не вміє керувати собою та своїм часом, не має права керувати іншими людьми.
Переглядів: 433 | Додав: nvk3dndzschool | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Сайт НВК №3

 сайт НВК №3

Форма входу

Календар

«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Важливі сайти

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер
Дніпропетровщина. Наш успіх - успіх України!
Петриківський розпис
Управління освіти і науки
Дніпродзержинської
міської ради

Цей день в історії

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Державні установи

Робота

SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки!