Сайт директора НВК №3 м.Кам'янське

Четвер, 09.05.2024, 13:03

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Березень » 2 » НВК №3 активний учасник міського форуму "Особливості підліткового віку та способи захисної поведінки дитини"
18:26
НВК №3 активний учасник міського форуму "Особливості підліткового віку та способи захисної поведінки дитини"

 МІСЬКИЙ ФОРУМ  «ОСОБЛИВОСТІ ПІДЛІТКОВОГО  ВІКУ ТА СПОСОБИ ЗАХИСНОЇ ПОВЕДІНКИ ДИТИНИ»

 

Коли в одному залі збираються педагоги, батьки, психологи і просто небайдужі люди та спеціалісти, то це говорить не тільки про тісну взаємодію, співпрацю і бажання допомогти, але й про гостру актуальність піднятого питання. Виховання дітей-підлітків, вагання перед вибором діючих способів подолання проблем нерозуміння і передбачення наслідків неправильного поводження з ними – це всі ті моменти, які турбують сучасних батьків. Одна з найбільших небезпек – це втеча з дому. Саме з цього приводу було проведено педагогічний форум для батьків, який відбувся 17 лютого 2015 року в Дніпродзержинському Центрі дитячої творчості.

Що це за явище? Чому так відбувається? Як діяти і реагувати? Це, мабуть той перелік питань, які поставали перед нами, учасниками, коли ми зайшли до зали. Час пролетів непомітно, напруження то зростало, то розсіювалося компетентними виступами фахівців. Кожен із присутніх зміг знайти відповіді на свої запитання в доповідях спеціалістів. Відеоролик про дівчинку, яка не хотіла більше повертатися додому, психологічний театр за участю дітей «Телевізор» дали можливість усвідомити свої помилки і прийняти суперечливий світ своїх дітей. А «Народна думка», яку представив місцевий телеканал, ще раз підтвердила неоднозначність поглядів на те, чому діти йдуть з дому. Одним словом, продуманість кожного виступу, різноманітність форм подачі інформації, не могла залишити байдужими учасників форуму. У фіналі всі відповіді були знайдені, тому що у нас була можливість поглянути на проблему з різних сторін, відчути свої почуття і переживання дітей.

І останнє, що хочеться сказати: в своєму житті ми вперше відвідали захід такого формату і впевнені, що не останній, тому що рівень проведення і ті відчуття, які залишились (а вони виключно позитивні) вимагають продовження. Тому ми висловлюємо щиру вдячність організаторам форуму –управлінню освіти і науки міської ради, особисто Баштаненко Ользі Миколаївні - голові форуму, і сподіваємося на нову зустріч

Переглядів: 398 | Додав: tvvasilenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Сайт НВК №3

 сайт НВК №3

Форма входу

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Важливі сайти

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер
Дніпропетровщина. Наш успіх - успіх України!
Петриківський розпис
Управління освіти і науки
Дніпродзержинської
міської ради

Цей день в історії

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Державні установи

Робота

SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки!