Сайт директора НВК №3 м.Кам'янське

Четвер, 09.05.2024, 19:52

Вітаю Вас Гість | RSS | Головна | | Реєстрація | Вхід

Головна » 2015 » Березень » 2 » Тиждень початкової освіти
18:22
Тиждень початкової освіти

Тиждень початкової освіти в НВК № 3

Незмінною традицією в НВК № 3 є проведення Тижня початкової освіти. Учителі початкових класів закладу  – це люди не тільки з життєвим досвідом, а й з великим педагогічним багажем, люди активні, енергійні, завзяті, з невичерпним прагненням творчої діяльності. Вони постійно працюють над собою, займаються самоосвітою, вдосконаленням педагогічної майстерності, про що свідчить динаміка розвитку колективу початкової школи закладу.

Мета Тижня початкової школи полягає в тому, щоб допомогти вчителю посилити інтерес учнів до певного предмета, виявити і розвинути дитячі здібності, презентувати нові форми, методи, технології організації навчання та змістовного дозвілля учнів.

Під час проведення конкурсів, міні-вікторин, свят  відбуваються перші самостійні відкриття дитини. Нехай вони навіть невеличкі, і, на перший погляд, незначні, та в них – паростки майбутнього інтересу до науки, до навчання. Реалізовані дитячі можливості стимулюють інтерес до пізнання нового.

Всі заходи Тижня були пов’язані з класно-урочною формою роботи та з позакласною роботою. Обидві форми роботи сприяють формуванню знань, умінь, навичок та зацікавленості предметом. Завдання сплановані так, щоб їх розв’язання приносило приємне здивування, а ситуація, яка виникала – задоволення.

Перший день мав назву «Моя країна - Україна». Було проведено конкурс читців серед учнів 1-4-х класів; конкурс малюнків на українську тематику серед учнів 3-х класів; виставку поробок, в якій прийняли участь не лише учні початкових класів, а і їхні батьки.

Наступній день був присвяченій цариці всіх наук – математиці. З учнями провели математичні вікторини, веселі математичні перерви, виставку-конкурс листівок «Весела математика», виставку кращих зошитів «Крок до зірок».

Найвідповідальнішим був день відкритих дверей для батьків, який розпочався флешмобом «Одягни вишиванку».  Вчителі підготували і провели відкриті уроки, показали для батьків 2-х класів свято, з батьками проведено психологічний тренінг. На уроках були вдало поєднані інтерактивні та традиційні методи навчання. Кожне заняття було по-своєму цікаве, захоплююче, насичене, а головне-корисне для дітей.

В четвер був цікавий день екології. Учні готували екологічні листівки, класні колективи 3-іх класів презентували виступи своїх агітбригад «Буду я природі другом!».

Закінчився Тиждень веселим днем казки та улюбленої іграшки. Учні  інсценізували казки, захищали свої улюблені іграшки.

На жаль, свято закінчилося, а робота вчителя триває і далі. Ми з гордістю можемо сказати, що вчителі початкових класів залишили в серцях своїх учнів любов до рідного слова, традицій та звичаїв.

Діти щасливі, а для вчителя — це основне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 486 | Додав: tvvasilenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Меню сайту

Сайт НВК №3

 сайт НВК №3

Форма входу

Календар

«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Важливі сайти

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер

Банер
Дніпропетровщина. Наш успіх - успіх України!
Петриківський розпис
Управління освіти і науки
Дніпродзержинської
міської ради

Цей день в історії

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Державні установи

Робота

SEO sprint - Всё для максимальной раскрутки!